Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy barátomba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy férfi barátom, akibe szerelmes vagyok. Ő ezt tudja, mert mivel nyilvánvaló volt, hogy ilyen téren nem akar tőlem semmit, de nem értette, hogy miért nem akarok vele találkozni, elmondtam neki. Nagyon furcsa ez a helyzet, mert ő tényleg a barátjának tart, és azt mondja, hogy szüksége van rám barátként. Én meg szenvedek ettől az egésztől, mert nagyon jól kijövünk egymással, de olyan, mintha nem látná, hogy nő vagyok. Saját bevallása szerint számára a barátság fontosabb, mint szerelem és/vagy a szex, úgyhogy nem is akarja ilyesmivel "szennyezni" a kapcsolatunkat. Én 27 vagyok, ő 34 éves, mindketten egyedülállóak vagyunk.2015. febr. 4. 07:37
1/5 anonim válasza:
nehéz ez így, de szerintem is többet ér a barátságotok... ha összejönnétek,lehet már nem lennétek ilyen jóba, mint most és mint írtad is szüksége van rád.
esetleg még próbálkozhatsz hátha és adj neki időt.
én így látom, de biztos írnak még mások.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, az egyik felem nekem is úgy van vele, hogy hosszabb távon tényleg lehet, hogy ez a jobb. A másik felem meg marhára szenved ettől. És tényleg olyan fizikai tüneteket produkálok a jelenlétében (sőt, már egy telefonbeszélgetés is elég hozzá), hogy kikészülök. Ha még azt ecsetelné, hogy mi van a nőjével (szerencsére épp nincs neki), biztos megzavarodnék.
2015. febr. 4. 08:21
3/5 anonim válasza:
elhiszem, hogy nagyon rossz :/ kitartást és sok erőt!
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, talonba tett.
2015. febr. 7. 14:34
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta próbáltam vele teljesen megszakítani a kapcsolatot. Akkor ezt látszólag megértette és elfogadta, de pár nap múlva felkeresett és azóta ismét rendszeresen találkozunk. De az, hogy több legyen köztünk, továbbra is tabu. Nagyon szenvedek ettől.
2015. márc. 31. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!