Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hölgyek! Szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Szívesen rúgnátok egy férfi golyóit?

Figyelt kérdés
Ez komoly kérdés! Tudom, hogy milyen veszélyekkel jár ;)

2015. febr. 4. 00:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%
én ki is sütném nyárson ha azt szeretnéd
2015. febr. 4. 11:18
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

Én több olyan pasival is találkoztam már, aki élvezte ezt a fajta fájdalmat. A tökön rúgás fétis általános iskolás korban alakul ki, vannak fiúk, akik kifejezetten provokálják a lányokat, hogy rúgjanak oda nekik. Ilyenkor a fájdalom mellett nagyfokú szexuális izgalmat is éreznek, akkor is, ha még éretlenek ahhoz, hogy ezt megértsék. Később aztán, amikor a szexualitás kialakul, ezt a vágyukat elnyomják, de időről-időre előkerül náluk. Ilyenkor írnak ki a gyk-ra ilyen kérdéseket, aztán legtöbb esetben ennyiben is marad a dolog, személyes találkozásig ritkán jut a dolog.

Ha valakit érdekel a téma, privátban szívesen mesélek még.

2015. febr. 4. 11:58
 13/28 anonim ***** válasza:

nem értek egyet veled utolsó

ez egy hülye játék az iskolákban, és nem fogják fela ygerekek, hogy ebből mekkora baj lehet, hogy akit megrúgtak rámehet a heréje, és azt sem, ha iylen történik, az elkövetőt nem fogják megdicsérni mert bűncselekményt követett el - "maradandó fogyatékosságot vagy súlyos egészségromlást okozva" 1-5 év szabadságvesztés

2015. febr. 4. 12:06
 14/28 A kérdező kommentje:
Ha gyk-ra írod ki, akkor tényleg nem lesz belőle semmi. De néha érdekes olvasni a különböző hangvételű válaszokat. És kiderül, hogy semennyire nem tudjátok elfogadni a másikat. Mert lényegében egy igennel vagy nemmel elintézhetnétek a választ, de ti ítélkeztek. :)
2015. febr. 4. 22:32
 15/28 anonim ***** válasza:

13#

Nem szeretnék nagyon vitába szállni veled, de azért azt tudnod kell, hogy a tökön rúgások 99,999% semmilyen maradandó sérüléssel nem jár. Pokolian fáj ugyan és rendkívül megalázó összegörnyedve feküdni, de herék nagyon rugalmasak, nagyon speciális erőhatás kell a komolyabb sérüléshez.

2015. febr. 5. 02:34
 16/28 anonim ***** válasza:

például:

[link]

2015. febr. 5. 11:53
 17/28 anonim ***** válasza:

Igen, ez az egyetlen ilyen témájú cikk. Ettől még naponta sok millió fiút rúgnak tökön a világon, akár labdával, akár edzésen, akár verekedés közben, akár poénból, akár élvezetből, mégsem lesz egyiknek sem baja.

Ami igazán veszélyes, az a herecsavarodás, valószínűleg ebben az esetben is ez történt. Ilyen esetben valóban 6 órán belül el kell jutni az orvoshoz, mert a here elhal vérellátás nélkül. De a csavarodás nem a herét ért fizikai erőhatás miatt következik be, hanem egy rossz mozdulattól, ami persze lehet egy tökön verés miatti hirtelen összerándulás eredménye is. Nyilván ilyen esetben azonnal orvoshoz kell menni, vagyis ha a fájdalom nem múlik el néhány perc után, láz, hányás vagy vérzés van, akkor irány az orvos.

2015. febr. 5. 12:17
 18/28 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy az egész világon csak egy ilyen eset történt

ez egy beteg játék

én konkrétan feljelentenélek testi sértésért

2015. febr. 6. 11:49
 19/28 A kérdező kommentje:

Ha nő csinálja, akkor élvezném. :)

Ha nem élem meg a vágyaimat, ha nem teljesítem be álmaimat (ami 99%, hogy nem ezen a platformon keresztül fog megtörténni), akkor mi értelme az életemnek?

Szerinted jobb az az ember, aki kényszerítve a partnerét tövig leszopatja magát, eltekintve, hogy a csaj mit érez? Vagy elrugaszkodva

2015. febr. 8. 09:00
 20/28 A kérdező kommentje:
Vagy elrugaszkodva a szexualitástól: normális az, aki védőfelszerelés nélkül hegyet vagy falat mászik, esetleg a magasban életét kockáztatva légtornázik?
2015. febr. 8. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!