Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy lány 1 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy lány 1 év alatt 5 pasival létesített szexuális kapcsolatot, azt már lehet könnyűvérűnek nevezni?

Figyelt kérdés
Ezek inkább pár alkalmas kapcsolatok voltak, illetve egy szexpartner jellegű.
2015. febr. 3. 23:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Épp ezt mondom, ennyi alapján nem tudod, hogy mi történt, ezért nem kell ítélkezned. Mégis miért állítod, hogy nem ültem le és gondoltam át, miért hagyott ott? Pontosan tudtam, de ettől még nem lesz könnyebb egy szakítás. A 10 pasi közül pedig egynek se voltak komolyak a szándékai, ha valaki csalódást okozott, az közülük volt kettő, aki elhihette velem 1-2 hónapig, hogy szerelmes.

Nem vagyok büszke annak az évemnek az alakulására, de nem fogom magam egész életemben könnyűvérűnek gondolni emiatt.

2015. febr. 4. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
én inkább kur*ának nevezem.
2015. febr. 6. 20:08
 13/13 PearlDiver ***** válasza:
#10 mielőtt nagyon elkezded sajnálni azt a 10 srácot, gondolj bele ők milyen szándékkal mehettek bele, ha egy emberre átlagosan maximum 1 hónap jutott.
2015. febr. 6. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!