Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 14éves srác vagyok van egy ugyanien korú bnőm és szerintem itt van az ideje hogy megcsókoljam de még nem csókolóztam. Mit tegyek mert a lány már tapasztaltabb és nekem kéne őt vezetnem nem? De nem akarom megmondani mert nem értené
Nyugodtan megmondhatod neki, ha ő már tapasztalt, akkor észre veszi, h neked ez az első.Nincs ebben semmi ciki...
Én is egy olyan lánnyal csókolóztam előszőr, aki már kellően tapasztalt volt hozzám képest...és tudom, h bénáztam kicsit, de aztán a 2-3. próbálkozás már egész jól ment. Most meg aztmondják a lányok, h nagyon jól csókolok... :) remélem, h. nem hazudnak :D
18F
Szijjah! Én csajszi vagyok, szóval totál átélem a barátnőd szerepét. Szerintem, ha a barátnődnek ilyen cuki pasija van (te), akkor tutira megmondhatod neki, mert ha nem ért meg, akkor egy kis k**va, aki nem érdemel mg téged. Amúgy meg mindenkinek volt első csókja (és eddig mindenki túlélte :D ), még neki is szóval tuti megtud érteni...
Csak nyugi
Király lesz.Kinyitjátok a szátokat, odamész hozzá és közben dugjátok ki a nyelveteket, hogy a sok millió bacilus távozzon(ne legyen lepedékes a nyelvetek ám)Csatlakozz a szájára és szívd jó erősen a nyelvét, közben nézzetek egymás szemébe pislogás nélkül!Ez a rosszabbik verzió.
A jobb:várjatok még két-három évet,addig inkább tanuljatok,azért jártok a tetves rohadt iskolába!!!Nem kamatyolni!Először puszi,majd csók aztán matatsz a lába közt,utána meg sírtok hogy jön a nem tervezett gyerek!Ha a szülei megtudják hogy mit csinálsz a lányukkal,abból nagy balhé lesz!A tanárok ilyenkor hol vannak?Nekünk beverték volna a szánkat,ha ilyet csináltunk volna!
Smárold le először csak nagyon finoman.Aztán gyorsíthatsz:P
Ne feledd:gyakorolni mindig lehet:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!