Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra láttam, újra előjöttek az érzések. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy legjobb barátom, aki idővel több lett annál. Ez kölcsönös volt, de azonnal hagytuk egymást, mert neki felesége van...
Mist napi szintem látom, és beszélek vele....szinte megfojt ez az érzés...nem tudom ő mit érez, nem is kérdezném meg tőle...nem tudom mit kell tenni, hogy ne legyek újra szerelmes... Szerintetek?
2015. febr. 3. 20:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezt úgy se lehet irányítani,hogy hogy ne légy szerelmes..
Próbálj meg vele nem foglalkozni,nem rá gondolni..
2/3 anonim válasza:
mennyi idő után találkoztatok ismét?
3/3 A kérdező kommentje:
Futólag gyakran láttuk egymást, csak nem beszéltünk..kb 1-1.5 év...
Amikor a közelében vagyok, normálisan érzem magam, munkával kapcsolatos dolgokról tudunk beszélgetni, személyesről nem...esténként hiányzik nagyon, amikor egyedül vagyok a gondolataimmal...
2015. febr. 6. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!