Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz hogy a lányok kamasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy a lányok kamasz korba vonzódnak a saját nemükhöz, de kinőhetik?

Figyelt kérdés
velem is ez a gond! 13 éves vagyok és azon gondolkodom milyen lehet egy lánnyal csókolózni, aztán meg azon hogy normális vagyok-e.
2010. febr. 9. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen ezzel én is voltam így de most meg undorodok tőle ha belegondolok....

13/L

2010. febr. 9. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
szeritnem ez probléma... :D aztse kene tudnod mien fiuval csokolozni nemhogy lannyal lödd tarkon magad
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
általában kinövik ezért vagyunk 7 milliárdan
 4/13 anonim ***** válasza:
most még nem hiszed el h rohatd pici vagy nagynak érzed magad meg minden de később máshogy fogsz gondolkozni hidd el ...:)
2010. febr. 9. 22:18
 5/13 anonim ***** válasza:

Minden nő biszex. (Na jó, csak 90%)

De én nem nagyon ismerek olyan lányt, aki legalább csókot nem próbált másik nővel.

Mondjuk én nálatok 10 évvel idősebb vagyok, szóval már nem tabu téma és nem is olyan meglepő.

2010. febr. 9. 22:18
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

Istenem ne korhoz füzzünk h ki mikor...Én eésőnek 11en csókoloztam.

13/L

2010. febr. 9. 22:20
 7/13 A kérdező kommentje:
uccsónak: én is akkor csókolóztam először!:) (fiúval)
2010. febr. 9. 22:25
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
H*lye p*csák
2010. febr. 9. 22:28
 9/13 Futurare ***** válasza:
32%

Nem volt kapa a kezetekbe kiskorotokba... most már a hátatokba kellene.

Tudjátok kislányok korhoz kell kötni a dolgokat. Nincs bennetek felelősségtudat, sem az inteligencia egyéb velejárói. A külvilágról való meggyőződésetek egy 18 évesével egy szinten van, holott nem tudtok összeszorozni két számot. Gondolom gyakran pesztráljátok a nunikátokat is, ami 30-40 éves korotokban komoly gondokat fog okozni.

Gondolkozzatok el azon, hogy ha mindent megtesztek ebben a korban, akkor mi marad nektek 20 év múlva.

Üdv: Marton Hero

2010. febr. 9. 22:40
 10/13 Thurston ***** válasza:
A nők 5000 százaléka biszexuális, ez bizonyított. De amúgy gyakran előfordul, hogy ebben ak orban jó poénnak tartják ezt, mert milyen felnőttes. De általában tényleg kinövik.
2010. febr. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!