Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van kedve barátkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van kedve barátkozni egy 17 éves lánnyal az csak írjon nyugottan. Na ki szeretne?

Figyelt kérdés
Így nézek ki:szőke haj,csoki barna szem,formás alkat,nyáron lebarnultam és még mindig kicsit barna vagyok:D
2015. febr. 3. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És egy beszélgetéshez mit érdekel, hogy nézel ki, azon kívül, hogy remélhetőleg nem pasi lennél? :D NyugodT(!!!)an lapozz fel egy helyesírási szótárat :P
2015. febr. 3. 19:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Na,Megjelent még egy magyar tanár???Ha csak a helyesírásom érdekel jobb lenne ha nem válaszolgatnál ezen az oldalon.Amugy észre se veszitek hogy senkit a világon nem érekel milyen helyes írási hibák vannak a kérdésekben.Én a helyedben kijelentkeznék az oldalrol.
2015. febr. 3. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
igazából saját magadat járatod le ezzel a stílussal nagyon intelligens lehetsz, ha ennyire "lesz@rod a helyesírást". remélem találsz hasonló értelmiségi párt magad mellé :)
2015. febr. 3. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha peverz vagy írj
2015. febr. 4. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!