Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? A párommal 3és fél éve vagyunk együtt, nekem eddig ugy tünt hogy minden jó és szép
de ma ahogy nézelődtem az egyik közösségi oldaon megtaláltam a páromat vagyis a képről ismertem fel mert a vezetnékneve az más volt meg a lakhely is! Néztem egy hosszut! e-mail cime kivolt irva a jelszót meg nem volt nehéz megtudni mert mindenhova azt adja!És beleléptem és ott egy 5évvel idősebb férjes nő irt neki hogy ne irjon oda majd ő jelentkezik!Most mit csináljak nem tudom!Mondjam el, kérdezzek rá a dologra!Vagy irassak valaki nevébe ismerkedés céljából?Most nagyon el vagyok keseredve mert ő az életem értelme és nem akarom elvesziteni?
És az hogy hogy viselkedjek vele ha találkozunk?Kedvesen mert modorván nem akarok!
satuba a tokeit!!!!
latom nem csak en ellenorzom a paromat a neten is ;))
szentem beszelgessel el vele komolyan s ne doljel be a konyorgesnek meg az edes hizelgo taktikainak
Jaj tegnap felhivtam azt a nőt ugyanis kivolt irva a telefonszáma és én mondtam neki hogy szépen hagyjon minket békén mert neki családja van, de persze nem tudta miről beszélek!Én meg mondtam neki a párom keresztnevét és a közöségi oldal nevét!És mondtam neki ha megmondja hogy beszélt velem én meg a férjével fogok beszélni!Na és ma lám-lám a csajszi törölte magát az oldalról!De nagyon kedves leszek a párommal mert ha elmondja neki nem fogja majd gondolni hogy most tényleg tudom mert egy aranyos formámat veszem elő!
Na meg persze én is felregisztráltam magam egy másik névbe és kikezdek vele!Ha ugy fog viselkedni ahogy ezt ez szingli férfi teszi akkor kidobom!
Szió!
Abba is gondolj bele,hogy nemcsak az a nő hibás,hanem a párod is!Én a helyedben akkor kidobtam volna,mikor ez kiderült!
És vissza ne fogadd csak azért mert szereted....mert ha visszafogadod,úgyis átvágja a fejed,és félrekúrogat tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!