Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszik a vörös haj?
Mármint fiún, nem rajtatok.
Most a frizura nem számít, csak, hogy tetszik vagy sem. Írhattok árnyalatot is, hogy milyen ige milyen nem.
Köszi. :)
Én valahogy nagyon nem bírom a vörös pasikat. Főleg azokat az angolosan narancssárgákat :D Mivel úgy veszem le te is az vagy ezért nem akarlak megbántani, ez tényleg egyéni vélemény, de nekem nagyon nem jön be. Az arcot is olyan sápadttá teszi. De mondjuk szoktam látni egy pasit az utcán - rendszeresen szembejön velem - akinek festettvörös a haja, neki ilyen sötétnarancsos, kicsit már inkább a pirosasvörösbe hajlik szóval ilyen hááát nagyonsötétpiros mondjuk :D Az mondjuk az ő hosszú hullám frizurájával nem olyan rossz, olyan kalózossá teszi főleg a szakálla meg a stílusa miatt, az még úgy egyedi. De a narancs nem tetszik. :/
(Mondjuk nekem a szőke se jön be :D ) Deeee biztos sokaknak tetszik :)
Igen, igen, igen, nagyon!
És ha te vörös hajú vagy, akkor nagyon szerencsésnek mondhatod magad. Ha az utcán majd egyszer vki megbámul akkor azt ne vedd sértésnek, mert az a vki én leszek és csak azt nézem, hogy milyen jó hajad van. :))
Oh, én egyenesen imádom, minden árnyalatát :3
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!