Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Főleg ilyen korú fiúk válaszát várom,de persze lányok is válaszolhatnak!:D

Szóval arra lennék kíváncsi,hogy 18-19 éves fiúk mit szólnátok ahhoz,hogy ha a barátnőtöktől olyan plüssmacit kapnátok Valentin-napra,ami egy plüss fényképtartót tart a kezében?

3 éve vagyunk együtt és elég sok mindent vettem már neki,több plüsst is,de nem tudom,hogy az ilyen korú fiúk mit szólnának ehhez?

Örülnétek vagy csak egy felesleges plüsst látnátok benne?

Előre is köszi a válaszokat!

üdv!

2010. febr. 9. 20:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A kulcstartós jobb, bár én egyiktől se vágom hasra magam (de a plüssmaci plüss képkerettel szerintem nem jó).
2010. febr. 9. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:

ténleg jó pofa, de én jobban örülnék 1 bicskának.

Vennél egy fasza bicskát és belegravíroztatod a nevét.

Fasza lenne!

2010. febr. 9. 22:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Én ha a bnőmtől akármit kapnák örülnék neki ha szeret akkor mindennek örülni fog.
2010. febr. 9. 22:28
 14/14 Thurston ***** válasza:
Én egyiknek sem örülnék. Mindegyik iszonyú személytelen.
2010. febr. 9. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!