Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki lenne, hha így indítanék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne, hha így indítanék?

Figyelt kérdés
Van 1 srác,aki tetszik már rég óta és neki van 1 haverja,aki pedig az én barátnőmnek tetszik. A fiúval aki nekem tetszik még nem nagyon beszéltem,de gáz lenne,hha megkérném tőle,hogy kérdezze meg a haverját,hogy járna-e bnömmel/ v bejön-e neki? :D
2010. febr. 9. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, gáz lenne! Én 22 éves fiú vagyok, nem tudom mennyire vagyok a korosztályotokban (gondolom nem nagyon) de ha egy lány így közelítene egy életre elássa magát előttem. Meg általában ezektől a páros randiktól is kiver a víz. Meg az olyantól is hogy 2 barátnő össze akar jönni 2 baráttal...enyhén olyan effektusa van a dolognak, hogy a másik lány is csak azért akar összejönni a fiú barátjával hogy ne maradjon el a barátnője mögött, ő is villoghasson. Szánalmas az ilyen az én szememben.
2010. febr. 14. 19:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is cink,meg most ez,hogy nézne ki,meg mit gondolna rólam? Meg tuti elmondaná a heverjának...
2010. febr. 14. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:
hátakko csináljamitakarsz..
2010. febr. 15. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Menj oda a fiúhoz, aki neked tetszik és beszélgess vele.

A barátnődet meg hagyd, hogy saját maga intézze a dolgait. Ne legyél kerítőnő. Magaddal törődj meg azzal aki neked tetszik, ne a másikkal.

2010. febr. 15. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!