Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire tartjátok igénytelennek, ha egy nő nem sminkel?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 19:09
11/18 A kérdező kommentje:
# 6/9 jó most az ehhez hasonló (fiúknak a ) válaszokat olvasni :))
2015. febr. 1. 19:15
12/18 anonim válasza:
#6 Letiltottad. Aha. Te sem vagy zsarnok, áh. (Hogy a francba van az ilyen embereknek párjuk?)
13/18 anonim válasza:
Sminkelj úgy, ahogy jól esik.
Ha nekem egy fiú "megtiltaná"...nos, nem tudná :)
Próbálj ki esetleg mindezek helyett csak egy könnyed BB krémet, attól üde leszel, de nem vakolt.
Nem csak a két véglet van, a semmi smink és az 1 kg.
17L
14/18 anonim válasza:
Elmondom csúnya lány is lehet szép sminkel. De én nem tartom igénytelennek egyáltalán sőt! Az a legjobb ha úgy tetszel h nincs smink rajtad, mert akkor a szememben igazán jó csaj vagy. Ha netán erre a tökéletesre sminkelsz kapsz egy izombombaszuper jó csajt :) de lényeg h bejöjj smink nélkül! Volt egy ismerősöm utcán rám köszönt és bondtam neki bocsi ismerjük egymást? Nem ismertem meg a volt osztálytársam smink nélkül...(nem változott amúgy semmit)...elképesztő ez a smink...annyit dob egy lányon...éveket öregíti...és szépíti egyben.
15/18 anonim válasza:
Nézd meg....: [link]
Azért mennyit javít...szép arcú lányoknak felesleges sminkelni. Ha valaki kevésbé szép akkor csodákat művel egy jól kidolgozott smink rajta.
16/18 A kérdező kommentje:
Már nem szeretnék sminkelni, betelt a pohár :( évekig amíg aknés, pattanásos, mitesszeres arcom volt mindennap vakolatot kentem fel... most vissza szeretnék venni, mert javult rengeteget az állapot
2015. febr. 1. 19:41
17/18 anonim válasza:
Nem tartom igénytelennek: inkább a természetesség, mint egy nagy adag pakura.
18/18 anonim válasza:
vanank helyek, ahol azért igénytelenség: pl. drága étterem, szórakozóhely, ünnepség, egyes munkahelyek.
de ha hétköznapra, vagy otthon nem sminkel, az ok.
nekem amúgy tetszik, ha sminkel egy lány, és sok lánynak kifejezetten előnyös. persze az a fontos, hogy ügyesen és ízlésesen sminkelje magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!