Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszett egy srác, de közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszett egy srác, de közben megismertem egy másik pasit, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Két hónapja személyesen megismertem egy srácot, beszélgettünk interneten és mindig úgy volt, hogy találkozunk. Ám fix időpont sosem lett megbeszélve, mert a munkája miatt sosem tudta mikor ér rá. Megértő voltam vele és türelmes, úgy voltam, hogy majd ha ráér találkozunk. De már kezdett idegesíteni és egyre jobban zavart, hogy mindig a munkája az ok...

Viszont közben megismertem valaki mást is, szintén személyesen. Ő nem tudom többként tekint-e rám mint barát, de nekem nagyon megtetszett... Eléggé lelkiismeretfurdalásom van most emiatt és nem tudom mit tegyek.

Az első sráccal úgy látom nem jutok egyről a kettőre. Volt többször is, hogy én kérdeztem rá, hogy mikor akar találkozni, illetve, hogy akar-e még. Azt írta, hogy akar találkozni, de a munkája... Azt is írta, hogy nem szórakozik velem... Bár kezd nem úgy tűnni.

Hab a tortán, hogy a második srác miatt egyre inkább kezdem elfelejteni az elsőt... A másodikkal elkerülhetetlen, hogy ne találkozzak sűrűn.

Ti mit tennétek a helyemben? Köszi a válaszokat előre is.

21L

2015. jan. 31. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én is sokszor jártam már így lányokkal, hónapokig beszélgettünk, odafigyeltem rájuk, próbáltam kimutatni, hogy értékelem őket, nem nyomultam, aztán meg úgy éreztem, hogy már közel kerültünk egymáshoz, és találkozni szerettem volna velük, semmi nem lett a dologból. Végül is vannak ilyen önsorsrontó emberek, mindig találnak valamilyen kifogást, aztán meg panaszkodnak, hogy nekik milyen rossz. Szerintem az első srácot most ne keresd egy ideig, ha hiányzol neki, akkor majd keresni fog.
2015. jan. 31. 23:34
 12/16 A kérdező kommentje:

De miért nem találkoztál a lányokkal?

Ők mondták le vagy neked nem volt jó az időpont?

Jó azt mondjuk hozzáteszem, hogy az első már a megismerkedésünkkor hívott randizni, igent is mondtam rá, csak utána jött ez a huzavona hogy nem ér rá...

2015. jan. 31. 23:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Ők mondták le, én még órák hosszat is utaztam volna azért, hogy találkozzunk, de rendszerint jöttek a hülye kifogásaikkal, hogy miért nem. Nekem nyugodtan megmondhatják, ha nem tetszem nekik, ezért senkinek a fejét nem haraptam még le, de néha tényleg nem értem a női nemet. Csak úgy általánosságban próbáltam puhatolózni, hogy mi lenne, ha, legtöbbször félénkebb, zárkózottabb, önbizalomhiányosabb lányokról volt szó, de 99%-ban kapásból elzárkóztak minden elől, és ezt nem igazán értem.

Hát nem tudom, érdekes a srác, lehet, hogy te nem adtál elég pozitív visszajelzést, amitől elbátortalanodott, vagy talán ő is megismert közben valaki mást, és emiatt hárít, vagy megijedt, hogy nem lesz elég jó neked stb. Ezerféle oka lehet, de csak ő tudná megmondani. Viszont ha nem hajlandó erről beszélni, akkor nincs mit tenni.

2015. jan. 31. 23:42
 14/16 A kérdező kommentje:

Na látod, te legalább tettél volna értük.

Oké aláírom, van köztünk pár érdekes egyed. Bár most énis tartok attól, hogy lesz egyfajta véleménye rólam az elsőnek, ha mondjuk elküldöm. Gondolkoztam azon, hogy megírom, hogy hagyjuk az egészet...

Annál pozitívabb visszajelzés mi lehet, hogy rákérdeztem többször is a talira?

2015. jan. 31. 23:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, tettem volna értük, simán elhívtam őket, az más kérdés, hogy ugyanoda lyukadtam ki, mint ha nem tettem volna semmit, csak elpazaroltam rengeteg időt és energiát olyanokra, akik nem érdemelték meg. Mondjuk nem igazán értem azokat, akik picsognak, hogy milyen rossz nekik, de képtelenek egy személyes találkozásra, mindenesetre ez az ő gondjuk, csak akkor ne nyafogjanak. Igaz, a női felhozatalt megszemlélve ezen nem csodálkozom, tisztelet a kivételnek. Eléggé elkeserítő a helyzet, és ezzel nem tudok mit kezdeni.

Lehet, hogy akkor nem voltál eléggé egyértelmű, amikor ő hívott el téged először, így meggondolta magát, vagy azt hitte, hogy csak játszadozol vele. Utána meg már lehet, hogy hiába hívtad volna el többször is, nem mert belemenni. Vagy nem tudom, mi lehet az oka, de én azt mondom, hogy ne húzd túl sokáig.

2015. febr. 1. 00:04
 16/16 A kérdező kommentje:

Jó azért vannak még normális nők...

Az addig oké, hogy talán nem adtam neki elég visszajelzést... De akkor minek mondta múlthéten, hogy ezen a héten találkozunk? Hozzáteszem, hogy akkor is én kérdeztem rá, hogy szeretne-e még találkozni, és úgy írta, hogy igen és ezen a héten már tudunk.

Ráírtam kedden, de még csak szóba sem jött a tali... Pár mondatot váltottunk és egyszercsak nem írt vissza, amit én annak veszek, hogy nem akart beszélni. Erőltetni nem akarom a beszélgetést mert ha neki ennyire nincs kedve, akkor nem töröm magam. Komolyan kezdem úgy érezni, hogy tisztára bolondnak néz. Ráadásul egy városban is lakunk, szóval az sincs hogy nagyon kéne utazgatnia...

Mindegy azért köszi a válaszodat. :)

2015. febr. 1. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!