Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire bunkó?
Figyelt kérdés
Megtetszett nekem egy 4 évvel idősebb srác, és ezt ő is megtudta. Bejelöltem facebookon, vagy egy hete, és még nem jelölt vissza. Az előbb rámentem az adatlapjára, és 2 órája megváltoztatta a profil képét. Azaz biztosan látta hogy bejelöltem. És most nagyon rossz2015. jan. 31. 12:33
2/11 A kérdező kommentje:
Nem.
14-18
2015. jan. 31. 12:34
4/11 A kérdező kommentje:
Nagy hiba volt
2015. jan. 31. 12:35
5/11 A kérdező kommentje:
De az nem az a milliárd. Ez teljesen más.
2015. jan. 31. 12:35
6/11 aladar12 válasza:
jaaaaj, de rossz, valaki akit nem érdeklek nem jelölt vissza az életem legfontosabb színterén. ooohhhh mily szörnyű.
egyrészt, hány éves vagy?
másrészt, puff, nem jelölt vissza. nekem is van olyan ember, hogy tudom ki az, de inkább nem jelölöm vissza, mert tudom, hogy milyen idegesítő.
7/11 anonim válasza:
fuu nagyon gonosz :( Ne barátkozz vele
8/11 anonim válasza:
Azta mekkora tapló a srác! :D:D:D az élet nagy problémái :D szimplán nem érdekled.
21/L
9/11 anonim válasza:
Miért lenne bunkó azért mert nem jelölt vissza?
Lehet, hogy neki te nem tetszel. Meg különbenis 14 éves vagy ő meg 18. Miért kéne neki téged visszajelölnie?
10/11 anonim válasza:
Amúgy simán lehet, hogy a facebook egyszerűen nem mutatja a jelölést. Megtörtént velem is.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!