Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok épp?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 00:24
11/33 A kérdező kommentje:
Én olvastam egy könyvet a családról. Konkréten azt taglalta, az ember monogám vagy poligám faj-e és miért? Most meg filmezni készülök, a címe: Apró titkok. Jó kis megcsalós, paráználkodós film.
2015. jan. 31. 00:30
13/33 opened paradise válasza:
Gyk,Archer,kicsit verem a fejem a falba,hogy pesti vagyok és mindjárt eszek valamit bánatomban :D
14/33 anonim válasza:
hmm elég népszerű erre felé a lords of legends pedig kalap fos szerintem.
Inkább Dota 2tőzetek vagy diablo 3 mazzatok
15/33 anonim válasza:
"Pròbálok aludni,nem tul nagy sikerrel."
Nem kell mindent annyira akarni. Ilyenkor a legjobb sétálni egyet a kihalt utcákon. :)
16/33 anonim válasza:
Pont akartam kérdezni, mi az a lol. :)
17/33 anonim válasza:
Kösz nem,gonosz bácsik vannak errefelé:D
18/33 anonim válasza:
És pontosan mi is az a "lords of legends"?
19/33 anonim válasza:
LEAGUE OF LEGENDS az ti gyökerek,nem lords.Ilyet is csak Dotás írhat...
20/33 anonim válasza:
én league of legendsre gondoltam srácok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!