Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a velemenytek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a velemenytek egy ilyen lanyrol?

Figyelt kérdés

Kulso: Vilagos barna, hullamos, kulcsontig ero haj.((majd vegre nyaron lesz 60cm-s pothaj))Feher, mar inkabb sapadt arc, vilagos barna, zoldes szemek.(olyan nagy, kerek elegge cicas szemek) kis szaj, az orromat nem szeretem, szerintem nagyon nyomi. Magas homlok(VOLT frufrum, de olyan voltam vele mint John Lennon)most noveszti le a frufrujat. Nem vekony. Acelbetetes bakancsa van. Amit imad. Es lesz creeper-je is. Nagyon alacsony. Alig 150cm.

Belso: elsore felenk, de ha kozelebbrol megismer valakit akkor, meglathatja az illeto hogy orult. Szeret vadulni, de neha olyan szinten lusta, hogy arra sincs ereje, hogy kikeljen az agybol. Imad olvasni. Nagy kedvence a 'Kis herceg'. Minden zenei stilust szeret hallgatni, a rock-tol a klasszikusig. Imadja a cicakat. Igazabol minden allatot szeret, bar a bogaraktol/rovaroktol elegge irtozik. Imadja az edes dolgokat, es sutni/fozni is szeret.

2015. jan. 30. 18:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
*kifelejtettem, hogy panszexualis.(vagyis, mindegy neki, hogy a partnere fiu, lany, nokent elo ferfi, ferfikent elo no. nem szamit a neme, csak az, hogy valami megfogjon benne)
2015. jan. 30. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:
pfffff kuka.
2015. jan. 30. 18:53
 13/14 anonim ***** válasza:
az a gond ,hogy ebből nem lehet megmondani ,hogy nézel ki:(
2015. jan. 30. 18:57
 14/14 opened paradise ***** válasza:

Ez érdekes...

Bár kevésbé kéne aggódnom a megcsalástól,úgyhogy nem rossz.

2015. jan. 30. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!