Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja, hogy "jól nézel ki, de nem vagy az esetem". Akkor mégse nézek ki jól?
Egy csomó férfi ismerősöm van, aki jól néz ki, de nem jönnék vele össze. Vagy nem olyan a gondolkodása, vagy nem olyan a kisugárzása vagy csak nem illünk össze... az hogy jól nézel ki az nem jelent még semmit.
Kb mint csajban a jégkirálynő típus, szép szép csak egy kapcsolatban már hasznavehetetlen.
Van ilyen fiúkban is. Látjuk a szépségetek, de valami nem klappol aminek kéne.
Az előttem hozzászóloknak igaza van..
Volt már olyan,hogy jól nézett ki egy pasi,de valamiért még se jöttem volna vele össze..Nem volt meg valami..Vagy éppen a belső dolgokkal nem stimmeltek valamik.. :)
Nekem ha valaki kicsit is bejön onnantól kezdve a belső tulajdonságai alapján dől el hogy az esetem-e vagy nem.
Ha viszont valaki ilyen dumával ráz le az csak bla bla és igazából szerinte nem nézel ki jól de nem akar megbántani.
Hogy egy érzékletes példával szemléltessem:
Johnny Depp jól néz ki és az esetem. Kéne.
Brad Pitt is jól néz ki, de nem az esetem. Nem kéne.
Érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!