Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért undorodtok az érzelmesebb pasiktól?
Mert a nőnek férfi kell, nem barátnő.
Aztán a sok hülye csodálkozik, ha barátnőként bánik vele a nő.
Az már a másik véglet, de konkrétabban is leírhatnád.
Ha eléálltál egy szál rozsaval akkor ne csodálkozz, h nem jött össze vagy komolyan azt gondoltad, h majd hirtelen szerelmbe esik ő is?
Persze csak ha erről van szó.
Én is ezt vettem észre...manapság ritka az a nő, aki örülni tud egy szép versnek, zenének, vagy valami ilyesminek, ami tényleg szívből jött, és nem csak annyi, hogy: "feküdj le te kva dugjunk".
Nem értem én se, hogy ferdülhetett el ennyire a nők ízlése.
nem erről van szó. Rózsával megvesztegetni valakit olyan, mintha fizetnél érte hogy veled legyen.
Szimplán ha mondjuk jársz valakivel és nem szégyelled elmondani mit érzel, kimutatni. Vagy normálisan közeledsz és nem trükközgetsz ilyesmi. Semmi csoki, rózsa hasonló, azt gáznak tartom pláne ismeretlen nőt ilyenekkel lekenyerezni
Én sem értem, pedig lány vagyok. Engem személyszerint elkeserít, hogy a nők ilyenek, a pasik meg innentől persze hogy bunkók lesznek.
Nem arra van a kapcsolat, hogy a két fél szeresse egymást? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!