Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichopata vagyok?

Figyelt kérdés

Ma megtudtam hogy egy csaj a pasimnak levetkőzött le akarta szop.i erre én mikor megláttam a csajt bevertem neki egy nagyot

Sosem voltam agresszív mi lehetettez?

Már sok éve kickboxolok szóval nem csak egy csajos pofon volt.

Lehet ebből bajom?

2015. jan. 29. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Az en vagyok.
2015. jan. 29. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem tudod a szó jelentését.
2015. jan. 29. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet bajod belőle, főleg ha valamilyen formában számon van tartva az, hogy te kickboxolsz.

Egyébként pedig teljesen természetes reakció, de úgyis jönni fognak a kommentek, hogy az erőszak nem megoldás, stb, bár igaz, hogy valóban nem szerencsés csak úgy rátámadni másokra.

Mi lehetett ez? Harag, féltékenység, "területvédés", ösztön, nevezhetjük, ahogy akarjuk a lényegen nem változtat.

2015. jan. 29. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet bajod, és remélem lesz is. Ha minden megunt p*na nekiugrana az utódjának, gondolj már bele mi lenne itt..
2015. jan. 29. 20:30
 5/8 Sulek Péter ***** válasza:
sztem igaza van a 3-asnak :) nem vagy pszichopata az teljesen más ez ösztönösen jött valószínűleg szerelmes vagy a pasiba ennyi az egész ez természetes reakció de legközelebb fogd vissza magad önuralom a lényeg :)
2015. jan. 29. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:

A pszichopata az egy olyan személy, akinek nincsenek érzelmei, nem képes bűntudatra, sem együttérzésre.

A leírásod alapján nem vagy pszichopata.

2015. jan. 29. 20:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen nyilván van tartva
2015. jan. 29. 20:38
 8/8 Rékcsi ***** válasza:
A kettes válaszolóval értek egyet. Nekem is van egy ember, akinek tuti behúznék egyett, ha találkoznánk, de ez nem tesz pszichopatává.
2015. jan. 29. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!