Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg unalmas csaj lennék, amiért nem szeretek bulizni?
Figyelt kérdés
Már sok fiútól megkaptam hogy én mennyire unalmas vagyok és hogy rossz a felfogásom, mert ennyi évesen inni kell meg tombolni, de valahogy én erre soha nem vágytam. Sokkal szívesebben töltök el egy romantikus estét a párommal, vagy ha már társaságba vagyok akkor jobb időbe elmegyünk bicózni, vagy kirándulni, hidegbe meg inkább beülök a gép elé egy forró csokival. Úgy érzem nincs esélyem egy normális kapcsolatra mert sokan mondták már hogy ők nem bírnák ki velem sokáig, és hogy unalmas semmit nem érő az életem mert én egész fiatal koromba jó ha kétszer ittam, és sose járok bulikba.
Tényleg ennyire gáz lenne hogy én ilyen vagyok? :S
20/L
2015. jan. 29. 16:00
11/11 anonim válasza:
A hozzád hasonló csajokkal tudod mi a gond? Az, hogy majd 27-28 évesen döbbentek rá, hogy ti még nem tomboltátok ki magatokat, és hapsistul, mindenestül feladva addigi életeteket vágtok bele ész nélkül a partizásba, hogy azt még nézni is szégyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!