Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar többé szeretkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar többé szeretkezni velem? Vagy ha szeretne, miért nem talál rá megoldást hogy összejöjjön a dolog?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.Az illető akiről szó van 43 éves.2 éve vagyok nagyon nagyon szerelmes.Hogy ő mit érez az egy jó kérdés,mindenesetre 2 éve mindennap együtt kávézunk,mindent tudunk egymásról lassan-lassan.Felhív ha nem találkozunk,aggódik hol vagyok,és már attól is feláll neki ha csak hozzásimul a kezem.Mivel Ő egy igen nagy ember a faluban,én pedig cska egy kis diáklány,arra a megfontolásra jutottunk hogy eltitkoljuk a kapcsolatunkat,bár ő elég gyakran nyíltan is közeledik hozzám,de igyekszünk.ez egy plátói szerelem volt köztünk 1 évig,nem szexeltünk,össz vissz 11 szer smároltunk,de nem volt semmi,míg végül megtörtént.Nagyon jó volt,egetrengető Ő is nagyon élvezte.ez augusztusban volt.azóta minden visszatért a régi kerékvágásba,szex nuku,csak beszélgetés,érzelgés,csók,kedvesség stb...én már ezt így nem birom,nekem is megvannak a szükségleteim...
2010. febr. 9. 09:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:)tündéri vagy,tetszik ez a kedves leány megszólítás.Igen 1-szer voltunk együtt csak.Tudja jól hogyha megmondaná hogy többet nem akar velem lenni,én elfogadnám meg beletörődnék,de attól nem szeretném kevésbé.de ez a hihetetlen szexuális rezgés ami köztünk van az meg nem normális...én teljesen tanácstalan vagyok...
2010. febr. 11. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:
próbáld ki szerintem,hogy egy kevés idejig úgy teszel,mintha közömbös lenne számodra,ez ugye lehet egy-két nap vagy akár több(ezzel egy kicsit ugye cukkolod!) ,hogy ezek után mit lépne?!vagy valami női rafinériát bevetni:)
2010. febr. 11. 10:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

2 év alatt összesen 1x feküdtetek le, miatta. Szerinted ez normális? Én úgy gondolom, hogy megbánta az egészet.. Nem azért, mert nem voltál jó, egyszerűen lelkiismeretfurdalása van, mert a fia idősebb nálad.. Nem akar elengedni, nagy dolog. Sok férfi van aki annyira önző, hogy még ha neki nem is kell már egy nő, azt sem viseli el, hogy másé legyen. Ennek nem kell, hogy köze legyen a szerelemhez. Felejtsd el ezt a férfit, lépj tovább. Ennek a kapcsolatnak úgysem lenne semmi jövője. Nézd egy nagypapával akarod leélni az életed? Gyereked nem lesz tőle, sosem tudnátok normális életet élni főleg nem egy faluban ahol a világból is kiszekálnak ha kilógsz.

Sok sikert!

2010. febr. 11. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:

2 dolog jutott eszembe:

1. időközben impotens lett

2. megbánta, hogy lefeküdt veled, úgy érzi, hogy ez nem helyes

2010. febr. 11. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.