Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vágjak vissza?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú ismerkedtem vele randiztam.De aztán nem jött össze a dolog.Mert én rá mert kérdezni miért nem ir mikor előző nap még üzenetekkel bombázott másnap meg semmi.Azt mondta ő nem fogja hagyni hogy egy nő irányitsa ő meg hogy nekem olyan pasi kell aki papucs akit lehet irányitani.Pedig én nem irányitani szerettem volna csak meg akartam kérdezni miért nem jelentkezik mikor előző nap még üzenetekkel bombázott minden másodperrcben.Aztán megláttam hogy egy közösségi oldalr a kitett egy idézetet a papucsos irányitós dologgal kapcsolatba szerintem nekem szánta hogy én a férfiakat irányitom. vissza akarok vágni. Mert nem ilyen vagyok és nem értem mit szurkálódik.2015. jan. 28. 19:06
1/1 anonim válasza:
Szerintem hagyjad, nem ér annyit az egész. Ha ő ilyen, úgy gondolom neked nem kellene az ő szintjére lesüllyedni:) Ne foglalkozz vele, de az tényleg furcsa azért, hogy csak egy nap nem ír és te már is úgymond "számon kéred" és még nem is jártok. De abban igazad van, hogy nem kellett volna neki kiírni, de szerintem egy ilyen sráccal nem érdemes foglalkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!