Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ideális életkor a csók és a szüzesség elvesztésében? (lányok esetében)
Figyelt kérdés
kort írjatok lécci :) köszi ! esetleg helyszín is írtatok :)2015. jan. 28. 17:54
11/11 anonim válasza:
Valoban nics ideàlis kor. én még nem tudnàm elképzelni a szüzesség elvesztését, a helyes kort 16-17-nek gondolom, de csak ha tényleg szerelembol van. A csok màr bonyolultabb......rengeteg gyerek (kisgyerek) akik jàtékbol csokoloztak màr, sajna én is igy vagyok ezzel, anno 8 voltam, mikor megismertünk egy csalàdot akinek a fia velem egy idos volt, és szorakozàsbl csinàltuk. A mai napig nem emlékszek részletekre, de mintha rémlene valami az unokatesommal is......mindegy. A lényeg, én a csokot 14-15 eves koromban màr elfogadnam, de nem ugy hogy nyaljàtok faljàtok egymàst az ut közepén. Helyszin pedig: csok, lehetoleg ne valami yilt terepe, és ezt most nem csak azért mondom h masok ne làssanak, te is kényelmetlenül éreznéd magadat. A szüzességed meg lehetöleg ne egy kàvézoban vegyék el, ha lehet, erre azért figyelj oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!