Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Miért nem értenek meg?
A szüleim nem engedik meg, hogy facebook legyen. Túl fiatalnak tartanak hozzá. Már majdnem 16 éves vagyok... Beszélgetni akarok a barátaimmal, csak ennyit kérek, meg, ha esetleg akad egy fiú, aki bejelöl azzal is beszélni akarok. Miért olyan nehéz ezt megérteni? Nem megdugatni akarom magamat egyből. Az osztályból egyedül nekem nincs. Ez nem igazság. A tizenéves éveimet bezárva töltöm.
15/L
Valahol megértem a szüleidet, de egyszerűbb lenne, ha nem akadékoskodnál, és elfogadnád a tényt, hogy az emberek addig is tudták a kapcsolatot tartani, amíg nem volt facebook.
Melles a facebookot manapság az oktatásban is sokat használják, szóval ezért meg nem értem, hogy miért nem engedik...
Mondjuk nem a korosztályod vagyok, de az elég szomorú ha azért töltöd bezárva az éveidet, mert nincs facebook-od...
Az élet nem a neten zajlik, menj el sportolni, keress hobbit vagy bármit amivel társaságba kerülsz. És hidd el, sokkal jobb lesz mint a chat és idióták fotóit nézegetni. 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!