Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mi a véleményetek a nyávogós csajokkal? Bejön ez egyáltalán valakinek?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy sok csaj olyan nyávogósan, nyavajgósan magas hangon beszél. De miért? Azt hiszik ez dögös, szexi? Pasik mi a véleményetek az ilyen csajokról? Titeket nem irritál?2015. jan. 28. 11:30
2/7 A kérdező kommentje:
Csajokról *
2015. jan. 28. 11:31
3/7 anonim válasza:
Engem nagyon idegesít. :) Nagyjából 10p után érzem, hogy nyakon kéne vágni egy sárga villamossal :D
Lehet az én hibám, de megőrülök tőlük.
5/7 anonim válasza:
idegesít, de nagyon...még az is idegesítő számomra ha ismerős néha nyávog...
6/7 Noren1989 válasza:
Ha a Macskák című darabban szerepelnek, akkor ok.
Am meg abban a pillanatban vesztem el az érdeklődésem a csaj iránt, mikor megszólal ezen a hangon.
25/F
7/7 anonim válasza:
Az ilyenek max az életképteleneknek kellenek.
Éppeszű embernek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!