Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Linkelnétek nekem olyan lányokat, akik számotokra tökéletesek?
Te meg linkelhetnél csúnya fiúkat, mert tudod ezek a kijelentések szubjektívek
Nekem pl. ő tetszik, számomra ő a szép nő. De mindjárt fog jönni valaki aki szerint meg nem szép. Szóval ez nem olyan mint a matek, hogy 2+2 az 4.
Ez mind szubjektív. Szóval mivel én megmutattam nekem ki tetszik, én is kérek képeket csúnya fiúkról/férfiakról
Mindenki a maga nevében beszéljen. Ha valaki képes felemelni a s*ggét a fotelből és elmenni futni, legalább alapgyakorlatokat végezni otthon a szabadidejében napi egy órában, azért, hogy jobban nézzen ki, még úgy is tud nagyon jó nőt szerezni magának, hiszen azok sem feltétlenül edzőteremben töltik mindennapjaikat. Nyilván a konditerem gyorsítja a folyamatot, de a nélkül is szép eredményt lehet elérni 3-4 hónap leforgása alatt, ha valaki elszánja magát.
De persze ettől még lehet, hogy az illető egy s*kélyes f***fej marad, és hiába néz ki jól, nyálcsorgatáson kívül nem lesz jó semmi másra.
Nem kell itt rinyálni, ti is ugyanazt a tökéletest várjátok el.
Egyébként amiket 1-es linkelt azok mind jók
Megjegyzem anno Asot-nál láttam.
Ja és megkaptam, mert a barátnőm tökre így néz ki csak fekete hajjal ;)
Ő pl ezen a képen nagyon bejön. De rengeteg lány tetszik, attól még hogy nincs olyan hogy tökéletes. Nem is kell, legyenek csak hibái hiszen a hibákkal való együttélés vagy éppen a javítgatásuk is érdekes tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!