Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudom meg hogy itt a pasikban meg lehet bízni vagy mennyire lehet megbízni ezen az oldalon? L
Esetleg beszélgetsz néhánnyal, nem általánosítasz, meg efféle apróságok.
25/F
Egy pasi biztos van ezen az oldalon, akiben meg lehet bízni.
Üdv:egy pasi :)
Beszélgetésből kiderül, ha unatkozol írhatsz is majd
24F
hát anonim oldal bárki azt mond magáról amit akar...
amúgy ez a "nem hozza fel a szexet" dolog...én kerültem a témát, mert nem szexuális témában leveleztünk, de a levelező partnereim nagy része felhozta...szóval nem mindig a fiúk hozzák ezt fel...és van aki túl sok infót ad...pl van olyan lány aki elmondta mikor hányszor masztizik (kérdés nélkül!), meg sokan, hogy mikor van meg nekik...tehát a lányok többségében is van olyan "kényszer", hogy megossza egy bizonyos szint után, vagy lehet én fogtam ki ilyen lányokat...mert más amikor poénkodás szinten megy a dolog, meg amikor kérdés nélkül benyögnek ilyen dolgokat...
szerintem ha kicsit kiismered az illetőt és érzed, hogy megbízható akkor rendben is van...de sajnos még akkor is lehet hazugság, mert ugye úgy tálal ahogy ő akar...ha nagyon erőszakolja a szexuális témát akkor valószínűleg csak megfektetni akar...
Pontosan mit értesz bizalom alatt?
A lakásodra kellene vigyáznia, képet akarsz neki küldeni vagy személyes kapcsolatba lépni vele?
Én csak annyit tudok, hogy a "lányokban" nem lehet megbízni itt mert a legtöbbjük nem is az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!