Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a "husis", "telt" nő az új szépségideál? A férfiak szerint is?
nekem a telt alak jön be főleg...de szerintem baromira nem lehet így leírni, hogy ez vagy az a szépségideál...mert a média szerint a papírzsebkendő zabáló éhező lányok a jók, de szerintem az elég kevés pasinak jön be...legyen rajta legalább valami! van akinek meg minél több annál jobb (bizonyos szintig!)...
21F
Szerintem mindenkinek más tetszik, függetlenül, hogy a média mit próbál sulykoln. Én úgy látom, pont most tartunk egy olyan pontnál, amikor ez nagyon szétvált.
Volt idő, amikor a kerek, kövér formák voltak a nyerők, mert a termékenységet szimbolizálta (lsd. Willendorfi Vénusz), volt olyan népcsoport, ahol ugyanezért kifejezetten hízlalták a lányokat, hogy jobban férjhez tudjanak menni (ami egyébként nem túl egészséges). Más közösségben a telt férfi jelentette ugyanígy a kelendőséget, mert a bőséget szimbolizálta (pl. a nevető Buddha szobor is erre utal, van mit enned, nem éhezel...).
Az internet világa meg eléggé szétválasztotta a véleményeket. Sokan vannak, akik csak külsőleg tekintik egyiket-másikat vonzóbbnak, én egy egészséges határok közötti állapot megtartásának híve vagyok, amin belül lehet fel-le mozogni, illetve hogy nem mindegy, hogy ugyanaz a kg izom vagy zsír. Anyukám mondogatja mostanában, hogy híztam (egyébként meg csak annyi, hogy már nem vagyok sovány), aztán ilyenkor mondom neki, hogy jó, akkor fogja meg, és akkor néz egy nagyot, hogy hát ez izom (ő egyébként túlsúlyos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!