Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rosszindulatú a legtöbb srác ezen az oldalon?
Szerintük a lányok csak akkor lépnek ki egy kapcsolatból, ha már megvan a másik, csak azért vannak kapcsolatban, hogy legyen, csak rá akarnak valakire akaszkodni, aki alájuk nyal, stb.
Vagy csak magukból indulnak ki, mert így szeretnének élni?
Szia!
Igazábol nem rossz indulatúak, csakhogy ennek az oldalnak ez a témaköre a válaszolók számára csak laza szórakoztató délutáni beszólogatás.
Mert arc nélkül lehet oltogatni bárkit akit akarsz. "Megalázhatod" az összes lányt aki egy kicsit és "r**ancos" vagy "túlérzelmes". Kihányhatod a napok/hetek óta magadban tartott feszültséget egy vadidegen "butuska" kérdésére és megmutathatja, hogy most Ő az Alfahím.
Bocs elragadtattam magam.
Hogy roha*nál meg, szakadna a nyakadba egy, mázsa sz*ar!
Nem vagyok én rosszindulatú!!!
Mert a legtöbb tényleg csak akkor lép ki amikor már megvan a másik, mert a legtöbbnek tényleg csak azért kell kapcsolat hogy legyen, mert a legtöbb szereti ha alányalnak!
100-ból 7,4567382 lány nem ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!