Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hazudnak a ferfiak szinte kivetel nelkül a farkuk mereteröl a haverjuknak?
gondolom azért, hogy "véletlen", nehogy a haverja megemlítse egy baráti társaságban, hogy "mi merre hány méter"...
nekem szerencsére nincs ilyen problémám + a haverommal nem szoktunk ilyen témákról beszélni, de mivel ismerem, hogy állandóan hülyéskedünk, így véletlen kicsúszhatna a száján a dolog akaratlanul is...szóval ha probléma lenne valószínűleg én is hazudnék ha megkérdezné...
Mi szoktuk haverommal ugratni egymást.
Mindig elhitetem vele ,h hát sajnos azért nem annyira fantasztikus dolog húsz feletti mérettel élni mint mondják.Ő persze azonnal kételkedik benne meg ,h a magasságommal ez nem stimmel egyszerűen nem hiszi el stb.. Csak szimplán szeretem húzni az agyát persze a végén elmondom neki mindig a valós méretemet :)
Pont nem izgat ,h tudja valahogy ezektől a dolgoktól én már nem tudok pánikolni szerintem már kinőttem a tini korból lehet ,h 11 évesen még szarul esett volna ha egy csaj megtudja vagy bárki hat ma már nem mert olyan mintha a kezem hosszáról beszélnénk k.b
Ez egy játék.
A "kinek van nagyobb pénisze" amolyan bulvár "ki az erősebb", "ki a falu bikája", "ki az alfa-hím" duma.
Aki tud ezzel viccelődni, az viccelődik. Aki meg nem tud ezzel viccelődni, röhög a többivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!