Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tul fura ez? Hogy tetszhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tul fura ez? Hogy tetszhet valaki egy embernek ennyi idon keresztul? Kulonleges lenne szamomra?

Figyelt kérdés

4 eve ismerek egy csajt, de tobbszori probalkozas utan is hideg,elutasito, megis neha ugy viselkedik, mintha erdekelnem.

Rengeteget valtozott ezalatt az ido alatt, elonyere persze.

De megse tudom megkapni ot, ami azert is fura, mert az esetek nagy reszeben a lanyok futnak utanam, es nem kell sokat gyozkodjem oket, hogy legyen kozottunk valami.

termeszetesen nem vartam ra, ismerkedtem mas csajokkal, minden honapban 1-2 lany akadt, aki szivesen volt velem.

2015. jan. 26. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez az.
2015. jan. 26. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Én lassan egy éve vagyok szerelmes egy fiúba. Elköltözött Németországba. :15/L
2015. jan. 26. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:

4 év nem nagy idő ilyen téren

40 év után újra felteheted a kérdést és meglepődünk majd

2015. jan. 26. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem fura.

Azért tetszik ennyire, mert most is túl sokat vagy a társaságában, túl sokat a vagy a közelében, túl sokat találkozol vele.

Nekem is volt egy ilyen egyetemen. Az elején szerelmes lettem egy csoporttársamba és 1 évig odáig voltam érte. Nem jöttünk össze végül, mert ő nem kedvelt engem. A durva szerelem ami az elején volt elmúlt, de aztán még másik 3 éven keresztül továbbra is eléggé tetszett. De csak azért, mert közben végig a közelemben volt ugyanúgy!

Miután végeztünk az egyetemen és nem láttuk egymást napi vagy heti rendszerességgel, megszűnt ez az erős tetszés is iránta. Ma is megdugnám őt és lehet, hogyha a közelembe kerülne, megint lenne valami velem, de egyszerűen kikerültem a hatóköréből, ezért nincs rám már hatással.

Megoldás neked: Kerüld a társaságát, kerüld a közelségét, sose találkozz vele többé.

2015. jan. 26. 11:41
 5/7 A kérdező kommentje:

4!

Ez hulyeseg, mivel alig latom.

Evente 5-10 alkalommal latom, max., es akkor se beszelunk...

2015. jan. 26. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Most pl mar 2 honapja nem lattam, facebookon nincs meg az ismeroseim kozott....
2015. jan. 26. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:

5-6:

Nem hülyeség. Az a pár alkalom éppen elég. Akkor is tetszett és sokat járt az eszemben, amikor fél évre kiment Erasmus ösztöndíjjal egy külföldi egyetemre és addig nem láttam.

Mikor elkerültünk mindketten az egyetemről és már nem is laktunk egy városban, csak akkor múlt el a dolog.

2015. jan. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!