Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz ha egy 21éves srác egy 14éves csajszival jár?
Figyelt kérdés
és a 14éves csajszi anyja ki volt akadva hogy a 14éves csajszi 19éves bátyja egy 15éves csajszival jött össze,mert hogy az a csajszi csak 1 évvel idősebb a hugánál?2010. febr. 8. 17:54
3/7 anonim válasza:
egy 14 éves lány még gyerek, lehet van melle meg segge, de az agya akkor is gyerek...nem tudom mot tud vele kezdeni egy 21 éves pasi, feltételezem könnyen meg akarja dugni / hasonló értelmi szinten állnak...igen, elég gáz...
4/7 anonim válasza:
Szerintem aki ennyi idős létére egy kislánnyal akar kezdeni, az komoly problémákkal küzd. Igen, elég szánalmas. Az esetek többségében pedig nem is a szerelem miatt akar az adott lánnyal járni, hanem mert a saját korosztálya nem áll le vele valamilyen okból, és a kicsiket még tudja hülyíteni.
5/7 anonim válasza:
Háát figyi a barátnőm 14 éves és 24 éves pasival járt...és le is feküdtek egymással...szerintem nem a kor különbség számit,ha komolyan gondoljátok akkor próbáljátok meg...és ne hagyd,hogy az anyukád befolyásoljon,néha az idősebb pasik sokkal megértőbbek mint a korunkbeliek...
6/7 anonim válasza:
Eléggé, már ne haragudj, de egyértelmű, hogy a pasi már mást is akarna, mint csak a kezét fogni, meg csókolózni, egy 14 éves nem biztos, h fel van készülve ilyenekre. Sőt, még én sem voltam, mikor annyi idős voltam(Pár éve)
7/7 anonim válasza:
eléggé gáz...mostanában egyre több az ilyen, de szerintem ez undorító már nem azért...az ilyen kiscsajok meg általában azért vannak idősebb pasival hogy verék a mellüket a barátnőiknek hogy "nekem 20 on akárhány éves pasim van bibibííí"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!