Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsi a mellem es sokszor megszoljak mit lehet vele kezdeni? Kep lent
Figyelt kérdés
file:///C:/Users//Desktop/nnn.jpg
file:///C:/Users//Desktop/bb.jpg
2015. jan. 25. 12:07
11/27 anonim válasza:
Nem tudom, milyen környezetben mozogsz, ahol ez kulcskérdés. Megműteni lehet, mást nem.
13/27 anonim válasza:
Meg egy kismellu..atyavilag. De ennek az IQ-ja is kicsi..
14/27 anonim válasza:
És még egy okos, aki a c meghajtón tárolja a személyes fájljait. Ha beszar winfos, mit fogsz csinálni? :D
15/27 anonim válasza:
[link] ide feltöltheted
De makróval fényképezz. :D (jó tudom bunkó vagyok)
17/27 anonim válasza:
Ha sikerül feltölteni, akkor küld el és majd adok pár tanácsot...
De látatlanban, a kis mell is szép.
18/27 anonim válasza:
A lényeg hogy akkora amekkora, az ő hibájuk ha nem tudnak mit csinálni vele.
Én bármekkorával remekül el vagyok, simán lehet nyalogatni a bimbót és harapni gyengéden. Az már mindegy hogy mennyi alatta a szövet, max az extrémen kicsivel nem lehet mellszexelni. De az nem annyira izgat.
Szóval ha valaki ezért szól le, akkor ő a béna és nem te a kevés.
19/27 anonim válasza:
Csak szólok, hogy a látók az "ezotéria" rovatban vannak. :-)
(De gondolom, hogy csak poénkodsz.)
20/27 anonim válasza:
Aranyom nem csak a melleid kicsik, hanem az IQ-d is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!