Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnatok nekem segiteni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok nekem segiteni? Tartok egy hazibulit foleg 17-18 evesek jonnek, es valami jo "jatekot"kene kitalalni

Figyelt kérdés

Lessznek :

Felelsz vagy merszezes

Vetkozos jatekok pl poker ,chocho .

De kene meg par "jatek".

2015. jan. 25. 11:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Felesz vagy mersz egy elég kiábrándító játék :(
2015. jan. 25. 11:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Kb 3lany, 6fiu lessz ,lehet kicsit perverzebb,vagy ivos is lehet. Varom a tovabbi otleteket
2015. jan. 25. 12:26
 13/15 anonim válasza:

A kártyás ivós játékot nem tudom, ismered e, keress rá, minden kártya mást jelent, a vége a biztos borulás. Vagy beerpong.

A másik a közös ülés nevű játék. Kell hozzá 2 pakli francia kártya, mindenki kap egyet, a színt megjegyzi. Körbe ültök,es valaki felforditja a pakli lapjait. Az adott szín tulajdonosai jobbra ülnek eggyel. Ha ül ott valaki, akkor annak az ölébe. Az nyer, aki először visszatért a helyére. Ja, és akin ülnek, az nem mozog. Joker helycsere.

2015. jan. 25. 19:28
 14/15 anonim válasza:
Üvegezzetek azt ugy kell h körben ültök középre raktok egy üveget valaki pörget akire az üveg szája mutat az levesz egy ruhát a végén mindenki meztelen de mehet a játék ivasra akire az üveg mutat iszik egy felest vagy akire az üveg mutas smárol a pörgetövel ha fiu fiu akkor pacsi stb csak a fantázia szab hatart meg a társaság milyen belevalo
2015. dec. 26. 12:18
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolso hozzaszolo:

Ez jo jatek otlet..csak az a baj hogy mar nem lesz buli..:/ ugyhogy azt itthon egyedul tudom csak megcsinalni.. :'( :D

2015. dec. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!