Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a véleményetek a szilikon mellről?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 10:58
1/5 anonim válasza:
E nap csak 12x tettétek fel a kérdést kicsit más köntösben.
UNALMAS!
2/5 CptTomato válasza:
De most a csajokat kérdezik....
Szerintem undorító ha egy pasin szilikon van.... bár nem tudom lehet a nőknek tetszene
3/5 anonim válasza:
Ha megtehetném hogy szilikon mellet csináltassak, erősen elgondolkodnék rajta.
21/L
4/5 anonim válasza:
Szerintem is undoritó...semmi természetes nincs benne...mintha valami labda lenne ott..
Bár nem is nekem kell,hogy bejöjjön nőként..
5/5 anonim válasza:
van, akinek jól áll, a legtöbb nőnek meg, akit láttam, hülyén áll.
kis mellem van, de mivel nem tudnám előre felpróbálni olcsón és könnyen, nem vállalok olyan kockázatot, hogy utálni fogom a tapintása miatt - vagy azért, mert ilyen drasztikusan más akarok lenni, mint amilyen vagoyk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!