Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha egy lány alacsony? Mert én nem szeretem, hogy 155 cm körül vagyok :D 15/L
Nyakad nem tudod fűzőben megmozgatni?
Ha jól tudom napi 1-2 órára le lehet venni ilyenkor ha alaposan átnyújtod a nyakad, illetve megmozgatod akkor enyhülhet ez a ropogás.
(Ismerősöm kézzel ropogtatja a nyakát kb. mintha kiakarná törni. Attól a hideg is kiráz.
De , tudom, de attol meg beall :D inkabb a felso hati szakaszon all be es onnan fentre. De ket ev utan elkezdtuk a leszokast a fuzorol, szval lehet elmarad ez is :D
En is ugy szoktam, aki korulottem van mindig elszornyed xdd reggeli rutinom a nyakropogtatas mosakodas elott xdd
Leszokást? Nem orvos írja elő hogy meddig kell viselni?
A nyakropogtatásról szokj le kérlek. Engem nem zavar ha folyik a vér, törik a csont de a nyakropogtatást nem bírom.
De orvossal van mergbeszelve :D a ket ev alatt folyton hordtam :D
De muszaaaaj :DD
Egyszer én is felpróbáltam ismerős fűzőjét. Hát nagyon kényelmetlen volt. Jó hogy már nem kell hordanod neked sem.
Nehéz megszokni hogy nem roppantod ki, de utána az a fura ha csinálod. Próbáld abbahagyni és egy idő után nem érzel majd rá késztetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!