Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódnak a lányok annyira a downhilles srácokhoz?
Bármelyik lány ismerősöm kérdeztem mind odáig van értük/elismerik őket.Mi a vonzó bennük?Lányok nektek bejönnek vagy nem?És miért?
Aki nem tudja mi az itt egy videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=WUXDTIHgHrI
Azt se tudtam mi ez, rá kellett keresnem. :D
Amúgy ezzel is úgy lennék mint minden extrém sporttal, tévéből jó nézni (titkon abban reménykedve, hogy lesz egy durva, véres baleset) meg tényleg vonzó tud lenni, ha valami veszélyes sportot űz valaki, de nem kezdenék vele. Max havernak tudnék elképzelni egy ilyen embert, még barátnak se nagyon vállalnám be, a veszélyesség miatt. Elég dolog miatt kell agódni az életben, nem hiányzik, hogy valakit a saját hobbija miatt veszítsek el.
Egyébként rohadtul nem vonzódnak a lányok a DH-sokhoz, legtöbben azt se tudják mi az, eddigi barátnőim egyáltalán nem emiatt jöttek velem össze, és nem érdekelte őket, pedig elég sokat csinálom, és nagyrészt ez az életem. Ponthogy mivel erdőben vagyunk, és nem a plázában, kevesebbszer találkozunk lányokkal. Már persze aki nem divatbiciklis, és az erdőben, illetve a pályán van.
Sokkal inkább a yolo meg swag focistákért meg gyúrós páwákért vannak oda, nem a "szakadt" DH-sokért. Persze itt is vannak a már említett divatok, akik igazából közelebb állnak a páwákhoz.. Pedig legtöbb igazi DH-s ezerszer különb ezeknél, sokkal mélyebb érzésűek, meg szerintem jobb ízlésük is van minden téren, mégsem találnak értelmes barátnőt. Nem tudom, honnan szedi ezt ennyi ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!