Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Nem akarom elveszíteni!?
Figyelt kérdés
Egy éve megismerkedtem egy sráccal. Aznap este együtt voltunk smároltunk, jól elvoltunk. Aztán megkeresett egy közösségi oldalon és nagyon jó barátok lettünk, sokmindent megbeszélünk, bízunk egymásban. Mivel már régóta nincs egyikonknek sem kapcsolata így megbeszéltük, hogy néha összejárunk..semmi több csak szex. Tisztáztunk mindent aztán találkoztunk is eddig kétszer. Viszont én kezdem úgy érezni hogy beleszerettem. Ő pedig tök fura lett már nem mondd el úgy semmit mint régen, ha komolyabb téma jön fel terel, mindent elvicces és ezzel nagyon összezavar mert nem tudom mi a problémája. Szerintetek mi lehet? Én mondjam el neki hogy szeretem, vagy inkább ne? Amióta lefeküdtünk én ugyanúgy viselkedem vele mint eddig szóval szerintem nem sejt semmit. Hogyan Menjen tovább ez a kapcsolat? Nem szeretném őt elveszíteni2015. jan. 24. 19:51
1/7 anonim válasza:
Hát lehet, hogy csak arra kellesz neki, sajnos sok ilyen van, és nem a saját nemem ellen beszélek! Mást nem tudok elképzelni! Vagy csak te veszed észre úgy, mivel beleszerettél, és könnyebben komplikálsz talán, vagy könnyeben látod máshogy a dolgokat? De hátha, biztos lesznek akik jobban kifejtik a véleményüket! Privátban küldesz képet magadról? Semmi hátsó szándék, puszta kíváncsiság miatt csak! : )
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok, persze csak ha szeretnél! :D
3/7 Fényember válasza:
lehet leszeretne rázni...ne komplikáld túl amúgy tényleg..de én azokkal a fiúkkal beszélek így akik régen tetszettek, és ezért sokkal kezdeményezőbb nyitottabb voltam feléjük...de mostmár csak hülyülök velük semmi komolyabb mert már nem szánok velük semmi komolyat se ( az más kérdés hogy csak azért mert tudom hogy mostmár csak azért kellenék nekik mert úgy nézek ki ahogy..) lehet meg kéne beszélned vele:)
4/7 anonim válasza:
Örök hiba,és nem kicsi!Te már elvesztetted a kontrollt,mert az érzelmeid vezérelnek,ő meg érzi ezt,ha nem is árulod el neki.Így próbál falat építeni maga köré,ami mögé nem fog beengedni téged sem,mert valószínűleg ő még nem szerelmes,talán nem is lesz az beléd soha.Ha okos vagy,nem adod ki magad.Persze könnyű ezt mondani,de ha elragad a szerelem,az mindent tönkretehet köztetek.Én is így buktam bele.Ma ott tartok már,hogy végleg elvesztettem őt.Már mással van,és kapcsolatban.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat! :) talán jobb lesz lezárni ezt a dolgot
Képet nem küldök egy átlagos lány vagyok semmi extra. A srác pedig "lányok kedvence típus".
2015. jan. 24. 20:20
6/7 anonim válasza:
Átlagos mi? Akkor miért pont a lányok nőcsábásza kapott el? Amúgy itt amióta feljöttem azóta egyre több a perverz.... De mind1.szerintem ez a fickó rájött arra, hogy te nem vagy az a tipikus egy éjszakás. És így lebuktál.ha kell tanács írj.
7/7 A kérdező kommentje:
Mit jelent, hogy én nem vagyok az a tipikus egy éjszakás?? :)
2015. febr. 5. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!