Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen alkat is lehet szexi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen alkat is lehet szexi?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 24. 18:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%
Hát az nem mell, hanem 2 meggymag, bocsi. Te is tudod, hogy ez azért nem a szexi kategória, maximum a 15-18 évesek körében.
2015. jan. 24. 20:48
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát érdekesmód azért voltam már 30-on túli férfival, szóval nem hinném, hogy az ilyen csak a tizenéveseknek jön be.
2015. jan. 24. 20:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Én örülnék, ha ilyen alakom lenne, számomra ez a szexi.

Sajnos engem széles csípővel vert meg a sors, szóval sehogy se tudnék ilyen lenni. :(

2015. jan. 24. 21:50
 24/26 PearlDiver ***** válasza:
Szexinek szexi, de én félnék hogy megbök a csípőcsontjával :-D
2015. jan. 24. 23:26
 25/26 anonim ***** válasza:
68%

EZ tényleg k**va érdekes csak senkit nem érdekel. Azt kérdezted, hogy lehet-e szexi. Van akinek igen, van akinek nem.

Pl nekem sem az.

"Akkor minden ilyen mellű lány nem nőies csak a D kosártól kezdve az?"

Gondolom nem csak a 2 véglet létezik.

2015. jan. 25. 01:18
 26/26 anonim ***** válasza:
7%
A D kosár amúgy már mellnek nevezhető, alatta nem nagyon.
2015. jan. 25. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!