Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra egy tökéletes csók?
Nekem van egy sztorim (nem annyira érdekes) van egy sulis fiú akit egy és fél éve szeretek(igaz szinte semmit nem beszélünk,de ő jeleket küld...) ,de fél éve összejöttem egy fiúval aki még akkor megszerettem,mivel nyár volt,de amint visszatértünk a suliba újra küldte az a sulis fiú a jeleit..
És ezzel a nyári fiúval csókolóztunk(én akkor elsőnek),de én a sulissal akartam.. És hát ezt én már nagyon bánom,és érzem ez nem tökéletes..
Remélem kiigazodsz
Azt írom le, hogy milyen, és nagyjából hol.
Szóval, az általam kiszemelt lánnyal, egy jól sikerült randi után. Elé állok a szemébe nézek mélyen, az egyik kezem a derekát fogja át a másik a hajába túr, majd szépen le a nyakához. A szeméről az ajkára nézek de csak egy pillanatra majd vissza a szemébe, közelebb hajolok az ajkaimat megnedvesítem, odahajolok hozzá, és finoman az ajkához érintem az ajkam majd, a nyelvem hegyével hozzá érek az ajkához, aztán ha szétnyitja egy kicsit akkor megcsókolom finoman, az ajkai közé tolnám a nyelvem, hagyva, hogy ő nyissa szét.
Így gondoltad?
Tópoarton, napfelkeltekor a fűben fekve
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!