Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általánosan mennyibe kerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általánosan mennyibe kerül egy prostituált?

Figyelt kérdés
Már lassan fél éve szakítottam a barátnőmmel, és nincs szerencsém a lányoknál szükségletem pedig annál inkább, és érdeklődnék hogy aki jár prostituáltakhoz az általánosan mennyit szokott rá szánni?

2015. jan. 23. 18:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Ja, és még 3 tipp:

lehetőleg aznap az első kuncsaft legyél neki, főleg ne az utolsó :D

romához akkor se menj, ha jónak tűnik!

és menj most hónap végén, amikor már sokan kifogytak. Ilyenkor kevesebb a kuncsaft, fél óra áráért megbeszélheted, hogy tovább is maradhatsz.. vagy pl. 2 csaj akciósan, ilyenek...

2015. jan. 23. 19:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Kösz szépen utolsó, ezek tényleg jó tudni, hasznos infók!
2015. jan. 23. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag árak: Bp-en, 8-10e ft/ félóra, egy óra időtartamra 15! Vidéken fél o 7-8e ft, 10-12e ft/ óra

a plussz 2e/extra (NFSZ, csók, popó, stb)

és útszélikhez nem menj szerintem. nem higeinikus, nem kényelemes és az ár alig kevesebb mint lakásos lányoknál. A RL-en csekkold a véleményeket a lányokról!

És az nem igaz h hó végén olcsóbbak lennének :)! Az igaz h ekkormár kevesebb a kuncsaft és ez jó, de igényes lány nem enged az árból csak mert hó vége van. De ha törzs leszel vkinél akkor lehetnek egyedi árak, ilyesmi! sok sikert!

2015. jan. 24. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!