Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek, a mai pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek, a mai pasik?

Figyelt kérdés

Miért hitetik el a fiúk/pasik hogy hosszú távú komoly kapcsolatot szeretnének, és ha egy hét után nem megyek be az ágyukba, otthagynak!

19/L

2015. jan. 23. 17:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Miért csak a maiak?
2015. jan. 23. 17:23
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Neked akkor most olyan pasi kéne, ha jól sejtem, aki hosszú távon együtt akar veled lenni, de nem akar dugni. :D

Miért nem veszel egy kutyát?

2015. jan. 23. 17:24
 13/29 TallandThin Boy ***** válasza:

Semmi gond az általánosítással, aki nem olyan az úgyis tudja magáról.

Egyéként a mai világ marha felszínes, mindenki csak a rongyrázást nyomatja. De kivételek mindig vannak, szóval ne csüggedj! :)

2015. jan. 23. 17:26
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem azzal van gondom hogy le akkar feküdni velem, ha nem azzal hogy már az első hét után, és ha én nemet mondok, akkor jön a válasz hogy ~szerintem mi nem illünk össze, legyen itt vége~
2015. jan. 23. 17:28
 15/29 anonim ***** válasza:

Ne álltalánosíts.

Ilyenről szégyen hazudni, így kijátszani egy nőt.

Mindig ha valamit érzel, valami változás van vagy akrámi megkell bezsélni pároddal.

nem hazudni, hogy megdughasd.

18F

2015. jan. 23. 17:28
 16/29 anonim ***** válasza:
fáj az igazság akkor mi? igaza van a fiúnak nem illetek , akkor össze. ő 1 hét után őrülten szerelmes beléd, és akar testestül, te pedig nem, ergó nem szereted úgy mint ő téged. szóval tényleg nem illettek össze, mert ha szeretnéd őt teljes szívedből , akkor lefeküdnél vele.
2015. jan. 23. 17:35
 17/29 anonim ***** válasza:
Mert 1 hét után szerelmes leszel valakibe mi?!:D Nevetséges.
2015. jan. 23. 17:40
 18/29 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam hogy szerelembe is esek, de ha már írtad akkor igen kezdem meg kedvelni!
2015. jan. 23. 17:52
 19/29 anonim ***** válasza:
Bocsi,nem rád értettem,hanem a 16-os válaszolónak írtam!
2015. jan. 23. 17:54
 20/29 anonim ***** válasza:
mer a lányok 90% azt hiszi csak szexből áll az egész élet
2015. jan. 23. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!