Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaphatnék őszinte véleményt a külsőmről? 1-10 is jöhet.
2015. jan. 23. 16:48
21/44 anonim válasza:
Több a festék rajtad mint az ortodox templomon.amúgy 6 ost adók.
22/44 aladar12 válasza:
így szétsminkkelve 8/10
érdekelne smink nélkül is
23/44 anonim válasza:
Jééé! Egy csomó 13 éves kislány is így néz ki, többségük simán kenterbe veri kinézetre a huszonéveseket. K#rvára vigyázni kell ezekkel a mai friss húsokkal, nehogy apucival egyidősek legyünk.
24/44 anonim válasza:
Hú, hát sok dolog mű rajtad. Sminkből vegyél vissza mindenképp, meg ne már ezt az erőltetett fapofa arckifejezést. Számomra a köröm is sok, hosszú is és túl feltűnő. Meg a szemöldököd ívével nem tudom lehetne-e valamit kezdeni. Simán lehetnél 10/8-9, így ezzel a stílussal csak 10/3-4 számomra, nagyon nem természetes.
25/44 anonim válasza:
Tipikus tucat, minden 2. csajnak ilyen a stílusa. Smink nélkül rád sem lehetne ismerni. 17 helyett tényleg 27-nek nézel ki. Olyan képet rakjál fel ahol tök természetesen nézel ki.
26/44 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, de tényleg sok a smink. Nem nagyon tudlak elképzelni smink nélkül, de mint mondatam szép vagy.
27/44 anonim válasza:
Gondolom most a kérdező azt hitte, hogy mindenki elfog tőle ájulni. :D Bár gondolom 100 privit azért már kapott.
28/44 anonim válasza:
Szerintem szép vagy( vagy inkább lennél, szinte semmi sminkel) Szemceruza szerintem még oké, de felül a szemhéjadon használd jóval vékonyabban.
Púdert pedig felejtsd el! Lehet én vagyok az egyetlen férfi akinek nem tetszik, de szerintem az már teljesen "mű" kinézetet mutat egy lányról, picit taszító is.
Tölts fel egy új képet, amin lemosod magadról a sminket, hidd el sokkal jobb véleményeket fogsz kapni.
29/44 anonim válasza:
Több rajtad a vakolat mint 1 családi házon:(
30/44 anonim válasza:
Itt a tavasz, virágzik a haraszt, fesd ki magad te büdös paraszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!