Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha elvesztettem a Számomra legfontosabb személyt? 17/l
Figyelt kérdés
Elvesztettem a legjobb fiú barátomat,akivel igazi lekitársak voltunk,ő volt az egyetlen ember,aki mindent tud rólam és ez kölcsönös.Egyszer nagyon kivoltam lelkileg és akkor elcsattant egy csók,majd szerelmet is vallott és összejöttünk.Pár hónap múlva szakított velem szinte ok nélkül.Annyit mondott,hogy neki ez nem megy.Próbáltam vele beszélni,de fb-on nem írt vissza,csak egyszer amikor megkérdeztem tőle,hogy kikísérhetem-e a buszmegállóba,mert kollégista,erre annyit mondott,hogy nem.Na,de én akkor is kimentem elé,és elég flegma volt velem,láttam a szemén,hogy még mindig szeret,és nagyon össze volt zavarodva.Mondta,hogy felejtsem el őt,de nem megy,minden éjjel sirva alszom el,nagyon szeretem őt,mindezek ellenére is.Én mindent megtettem érte/neki,önzetlenül szerettem/szeretem és ez lett a vége...Mit tegyek?:(2015. jan. 23. 15:22
11/11 anonim válasza:
"Ha visszajön akkor szeretett ha nem akkor soha nem is szeretett"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!