Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok (lassan 14) es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok (lassan 14) es meg nem csokoloztam. Es nemsokara Mersz vagy mersz-et fogunk jatszani a haverokkal (ahol lesz csok is). Szerintetek ciki hogy meg nem tudok? Es mi van ha benazok es kinevetnek? :-\

Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 20:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hat hidd el en sem igy akarnam..
2015. jan. 22. 21:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Azt biztosra tudom,hogy 5-en már csokoloztak:D
2015. jan. 22. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Nemtudom, én az első csókot úgy képzelem el, hogy azzal a lánnyal akiért teljesen oda vagyok, kettesben, este egy romantikus pillatkor. Nem úgy mersz vagy mersz aztán uccuneki :D De te tudod! 15/F
2015. jan. 22. 21:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk a te verziod nekem is jobban tetszik...:D
2015. jan. 22. 21:33
 15/17 anonim válasza:
Figyelj. Velem egy másfél éve történt ez. Mersz vagy merszeztünk, 13 évesek voltunk, és megcsókoltam egy fiút.Sosem csókolóztam előtte. Mellesleg szerelmes voltam a fiúba. Életem legnagyobb hibája volt. Egy csomó szenvedés követte, a barátaim mikor megtudták könnyűvérűnek tartottak, és kinéztek.(Meg is érdemeltem) Csak azért csináltam meg mert szerettem a srácot, de ha te mégcsak nem is vonzódsz ahoz akit meg kell csókolnod, ráadásul először életedben akkor ennél nagyobb hibát el sem követhetsz. Ez hogy játékból csókolj meg valakit egyáltalán nem normális dolog. Egy csók bensőséges, az érzelmeink kifejezésére való, és nem tartozik senki másra, csak arra a két emberre aki csinálja. Játékból, vagy menőzésből csinálni iszonyatos butaság.
2015. jan. 22. 21:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Jahh,egyet ertek...De en azt az egy bizonyos fiut szeretem..
2015. jan. 22. 21:46
 17/17 anonim ***** válasza:
13 évesen bazeg mi még legóztunk meg barbiztunk, nem felelsz vagy merszet játszottunk... ISTENEM!
2015. jan. 23. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!