Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehettem terhes? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehettem terhes? (lent)

Figyelt kérdés
Ma a haverjaimmal hülyeségből lehugyoztunk egy-egy terhességi tesztet,és az enyém pozitív lett. Gondoltam,ilyen nem létezhet,vettem mégegyet és az is pozitív lett. Aggódnom kéne vagy csak valami lehetett az italomban amitől más a vizeletem? 19F

2015. jan. 22. 16:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
amennyiben egy férfinek pozitív a terhességi teszt lehet prosztata vagy here rákja van
2015. jan. 22. 16:16
 2/11 véleménynyilvánitó válasza:
100%
menj el orvoshoz mer a terhességi teszt kimutatja a nemi betegségek egy fajtájat is.
2015. jan. 22. 16:17
 3/11 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy betegségre utal, ha férfinak pozitív lesz a teszt, szerintem google egy kereséssel kiadja, hogy milyen betegségre, mert nem emlékszem.
2015. jan. 22. 16:17
 4/11 anonim ***** válasza:
“A heredaganatok nagy része is HCG hormont állít elő a férfiak szervezetében, így ha egy terhességi teszt egy férfinál pozitív eredményt mutat
2015. jan. 22. 16:18
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

itt olvasgass

2015. jan. 22. 16:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat! Mindenképp orvos,megértettem.
2015. jan. 22. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy srác exbarátnője cuccai között talált egy terhességi tesztet, és gondolta poénból kipróbálja. A legnagyobb megdöbbenésére tesztje pozitív lett, és mivel nehezen hitte el, hogy egy poronty növekedik a hasában, más választ keresett. Az egyik kommentelőtől azt a javaslatot kapta, hogy menjen el rákszűrésre. Óriási szerencséjére megfogadta a tanácsot, mert hamarosan kiderült, hogy hererákja van – olvasható egy neten terjedő cikkben, amely szerint a dolog magyarázata abban keresendő, hogy a terhességi gyorstesztek a szervezetben lévő HCG hormon szintjét mérik. “A heredaganatok nagy része is HCG hormont állít elő a férfiak szervezetében, így ha egy terhességi teszt egy férfinál pozitív eredményt mutat, a lehető leggyorsabban érdemes orvoshoz fordulni” – állítja a cikk.

A Hoax-Slayer szerint azonban nem eszik olyan forrón a kását, vagyis azért, mert valakinek egyszer segített a hererák felfedezésében egy terhességi teszt, még nem alkalmazható általánosságban erre is. Még ha az állításnak van is némi alapja, úgyis lehet hererákunk, ha a “terhességi teszt” negatív eredményt mutat. Csupán a hererákosok egy kis részének a szervezete termel ugyanis annyi HCG hormont, hogy azt egy terhességi tesz kijelezze, arról nem is beszélve, hogy egy esetleges pozitív jelzésnek is lehet a hererákon kívül más kiváltó oka.

A témában megszólaltatott szakértő szerint a terhességi teszt férfiak körében való használata nem segíti a hererák korai helyzetben való felismerését. Ennél jobb módszer, ha a herék vizsgálata rutinná válik, és ha valami gyanúsat tapintunk ki, orvoshoz fordulunk. Gyakorlati útmutató elérhető itt, az American Cancer Society jóvoltából.

2015. jan. 22. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Irány az orvos.

Leműtik a g<cibe.

2015. jan. 22. 16:22
 9/11 pinkpancser ***** válasza:
2015. jan. 22. 18:57
 10/11 anonim válasza:
Ferfiak eseteben a hcg csak a hererakok egy bizonyos alcsoportjanal, ill esetleg teratomaknal (de ez eleg ritka) emelkedik meg olyan mertekben, hogy azt a terhessegi teszt kijelezze. Igy mindenkepp kerj beutalot rutin here ultrahangra.
2015. febr. 27. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!