Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek a majdnem tizennyolc éves lányotoknak, hogy hetente többször is a barátjánál aludjon aki 25 éves, ha ismernéd a fiút és tudnád, hogy szereti a lányod?
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 20:56
11/16 A kérdező kommentje:
a tanulás türhetően megy neki csak a nagy korkülömbség miatt aggódok. A fiúnak nem ez az első kapcsolata és féltem a lányom, hogy a szerelem majd nem tart örökké.
2015. jan. 21. 21:42
12/16 anonim válasza:
A tanulásnak köze nincs ehhez.
És a szerelem nem tart örökké. Minden intelligens ember tudja ezt.
13/16 anonim válasza:
ha eléggé ismerem a srácot akkor igen. különben nem.
14/16 anonim válasza:
Ha csak tűrhetően megy neki, akkor nem. Az az első. Egy fiú miatt ne csessze el a jövőjét.
15/16 anonim válasza:
En 17 eves vagyok,es amikor otthon voltam(kollegista vagyok,ezert csak hetvegen vagyok otthon suliidoben) barmikor a baratomnal aludhattam. Aki 26 eves.
Nem o volt az elso kapcsolatom. Lehet kicsit tobb tapasztalatom van,mint a korombeliknek. Volt elotte egy masfel eves kapcsolatom,szoval ezen az ottalvason mar reg tullpetem. De az elso kapcsolatomban sem szabalyozott nagyon anya. Elso keresre megengedte,h ott aludjon nalunk a baratom. Teljesen megbizik bennem,es ennek nagyon orulok.
16/16 anonim válasza:
nekünk anno meg volt engedve, én pl kitűnő tanuló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!