Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőkék vagy vörösek? (képek)
Most vonatkoztassunk el attól, hogy festett vagy természetes.
Lányok, ti milyen színűre festenétek inkább a hajatokat, ha arról lenne szó?
Srácok, nektek melyik hajszín jön be jobban, melyik vonzóbb?
Én alapból vörös vagyok, de inkább hennázom a hajam vörösebbre és - azt mondják - észre sem lehet venni, hogy nem eredeti. Sajnálom, hogy nem vagyok szeplős, még akkor is, ha sokan csúnyának tartják. Nem lennék más színű, meg vagyok vele elégedve.
Aki festene, keressen infót a hennáról, mert tartósabb, egészségesebb, mint a vegyifesték.
Szerintem annyira mindegy, hogy kinek milyen színű a haja, nekem furcsa, amikor egy fiútól azt hallom, hogy csak a szőkék, barnák, stb... Mint ahogy fiú legyen a gyerek, lány inkább ne vagy fordítva. A személyisége, a hangja, a tulajdonságai fontosak a számomra.
Bár, az is igaz, hogy a nagyon rövid hajú fiúk, akik kétnaponta vágják, borotválják a hajukat, nem jönnek be. Lehet, megértettem a fiúk igényét a lányok hajszínével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!