Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek Pál Dénesről (énekes)?
Imádom!!!
10/10 mint ember és mint előadó is!
Ezen a képen nem igazán jön be az arcszőrzete miatt. Itt úgy néz ki, mint Abraham Lincoln. :D
Amúgy egészen helyes, bár én jobban preferálom a barna szemüeket. :)
10/8
10/9, nagyon jól néz ki, de nekem kicsit vézna, meg láttam élőben és kb egymagasak vagyunk, szóval... mondjuk úgy jobb kedvelem a magasabb pasikat, mert hozzájuk olyan romantikus pipiskedni, elérik a legfelső polcokat, amiket én nem, meg nyugodtan hordhatok akármekkora magassarkúkat :D
De egyébként előadóként és amennyit tudok róla emberként is imádom, a hangja csodálatos ^^
https://www.youtube.com/watch?v=GpkEIpXKMIM
Nagyon csinos, és nagyon jó a hangja, végre egy ember aki nem csak angolul, hanem franciául is énekel. EZ NAGY SZÓ!
:)
Külsőre-bár nem ezen a képen-, de tetszik, zsánerem.
A hangszíne nagyon szép, a zenei stílus, amit képvisel, nem igazán az én világom, de pl. musicalben szívesen hallanám.
Mint ember? Nem ismerem.
A 10-es skála szerintem hülyeség, így nem is osztályoznék.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!