Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetés közben nem a szememet, hanem a számat nézi. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Egyik haverommal nagyon sokat hülyéskedünk a szünetben. Amikor komolyan beszélünk és nem baromkodunk akkor sosem a szememet, hanem mindíg a számat nézni. Ez mit jelent?O_o2010. febr. 7. 20:25
1/16 anonim válasza:
meg akar csókolni. vaagy rossz a hallása és szájról olvas.. de sztem az 1. lesz XD
2/16 anonim válasza:
Szerintem meg akar szop@tni :D
De viccet félre téve, süket és szájról olvas
3/16 anonim válasza:
Tudod van ez a dolog, hogy nézi a szemed, aztán a szád, és szép lassan vándorol a tekintete köztük... Ez annak a jele általában, hogy meg akar csókolni.
4/16 anonim válasza:
nem hiszem hogy szexuális jelentősége van lehet h csak nem érti mit mondasz..én is szoktam, persze azis lehet h izgatja..de nem ez az elsődleges!!amúgy kérdezd meg tőle!
5/16 anonim válasza:
nem hszem h meg akar csókolni, ismerek olyat aki mindig a feem búbját nézi...
ez nem csak egy szokás nála? ha mással beszél azoknak nem nézi a száját?
6/16 anonim válasza:
Szerintem semmi különös, valószínüleg csak arról van szó, hogy nem mer senkinek sem a szemébe nézni, mint ahogy például én sem. Egyszerűen nem bírom. Ismerek olyat, aki mindig az ember homlokát nézi, amikor hozzá beszél.
De kérdezd meg tőle, ha úgy érzed, hogy más oka lehet rá.
7/16 anonim válasza:
Ez velem is így van, hogy sokszor nem akarok az emberek szemébe nézni. Ez mitől lehet? Magamban is hülyeségnek tartom. :D
8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válazokat.
egyébként másnak mindig a szemébe néz.:S
ja és az expasim a srác>.<' (de csak két hetes hülye kapcsolat volt régen)
2010. febr. 7. 20:50
9/16 anonim válasza:
Én is mindig barátnöm száját nézem,pedig lány vagyok:D Általában a félénk emberek csinálják ezt,én ezt hallottam, nem biztos hogy szexuális tartalmu, hiszen barátom is mikor beszélgetünk, a szememet nézi, na akkor...?:)
10/16 anonim válasza:
Fogadjunk a srácnak a neve B-vel kezdődik és sz-el végződik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!